Luontaisesti gluteenittomat ja gluteenittomat Muksut

Luontaisesti gluteenittomiin Muksu-tuotteisiin ei ole käytetty raaka-aineita, jotka luontaisesti sisältävät vehnästä, ohrasta, rukiista tai kaurasta peräisin olevia ainesosia. Valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisesti gluteenittomia viljoja kuten maissia, riisiä ja tattaria tai perunaa ja porkkanaa. 

Luontaisesti gluteenittomissa ja gluteenittomissa tuotteissa käytetty tärkkelys on peräisin joko luontaisesti gluteenittomista lähteistä (riisitärkkelys, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys) tai gluteenittomiksi käsitellyistä viljoista (vehnätärkkelys). Gluteenitonta vehnätärkkelystä sisältävät Muksu-ateriat sopivat useimmille keliaakikoille, mutta voivat aiheuttaa oireita vilja-allergisille.

Kaikkiin alle kuuden kuukauden ikäisille lapsille tarkoitettuihin lastenruokiin on tehtävä merkintä sisältääkö tuote gluteenia vai ei.

Hae luontaisesti gluteenittomat ja gluteenittomat tuotteet Muksun valmistusainehausta.