Muksu-tuotteiden käyttöohjeet

Käyttövalmiit Muksu-vellit, -puurot ja -jogurttivalmisteet

  • Tuotteet maistuvat maukkailta sellaisenaan. Puurot ja vellit voi myös lämmittää.
  • Tarkista aina pakkauksen kunto. Koemaista tuotetta ennen tarjoilua.
  • Pakkauksen avaaminen ja sulkeminen: Nosta pakkauksen kulma ylös ja leikkaa kärki auki saksilla. Purista pakkauksesta haluamasi määrä tuotetta lautaselle. Sulje pakkaus painamalla kulma alas pakkausta vasten tai käyttämällä sulkijaa (esim. klipsiä). Pakkauksen saat aivan tyhjäksi nostamalla myös alakulmat ylös ja viikkaamalla pakkauksen.
  • Lämmitys: Lämmitä tuote vesihauteessa omassa pakkauksessaan tai mikroaaltouunissa syöttöastiassa. Lämmitä vain kerralla tarvittava määrä ja heitä syötöstä yli jäänyt ruoka pois. Älä laita pakkausta mikroaaltouuniin!
  • Tarjoilu: Tarjoa puuro ja jogurttivalmiste lautaselta ja velli lusikalla lautaselta tai nokkamukista.
  • Säilytys: Avaamattomat pakkaukset säilyvät parasta ennen -päiväykseen asti normaalissa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa vuorokauden.

Jauhemaiset Muksu-puurot

  • Valmistus: 1) Mittaa lämmitetty vesi/maito lautaselle. 2) Mittaa puurojauhe. 3) Sekoita tasaiseksi. Noudata pakkaukseen merkittyjä jauheen ja nesteen annostuksia. Valmista vain kerralla tarvittava määrä puuroa ja heitä syötöstä ylijäänyt puuro pois.
  • Säilytys: Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä hyvin suljettuna. Käytä avattu pakkaus kuukauden kuluessa.

Muksu-hedelmäsoseet

  • Valmiita tarjottavaksi. Tarjoa sose lautaselta.
  • Säilytys: Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti. Käytä avattu Muksu Frutapura -täyshedelmäsose yhden vuorokauden kuluessa ja tetrassa oleva Muksu-hedelmäsose kahden vuorokauden kuluessa.

Muksu-ateriat

Tarkista purkin ilmatiiviys katsomalla ja kokeilemalla, että kannen keskiosa on alhaalla. Kun avaat kannen, tulee kannesta kuulua klik-ääni. Samalla kannen keskiosa nousee koholle.
Valmistus: Lämmitä lautasella tai pakkauksessa ilman kantta mikroaaltouunissa/vesihauteessa. Lämmitä vain kerralla tarvittava määrä. Heitä syötöstä ylijäänyt ruoka pois.
Tarjoilu: Tarjoile ateria lautaselta sopivan lämpöisenä. Tarkista lämpötila ennen syöttöä.
Säilytys: Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä Parasta ennen –päiväykseen asti. Avattu Muksu-ateria säilyy jääkaapissa kansi päällä kaksi vuorokautta.