Hedelmälettuset
Alk. 12 kk

3–4 annosta

  • 2 dl maitoa

  • 1 dl Muksu hedelmäsosetta

  • 0,5 dl vettä

  • 2 kananmunaa

  • 0,5 dl Muksu Riisipuurojauhetta

  • 2 dl vehnäjauhoja

  • ripaus suolaa

  • 2 tl sokeria

  • 1–2 kirpeää omenaa

  • 1/2 tl kanelia

  • paistamiseen rypsiöljyä

Vatkaa maidon joukkoon hedelmäsose, vesi, munat, riisipuurojauhe, vehnäjauhot sekä suola ja sokeri. Anna taikinan turvota hetki. Kuori sillä aikaa omenat ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenkota ja leikkaa lohkot ohuiksi viipaleiksi.

Sipaise pinnoitetun lettupannun kolot öljyllä ja laita joka koloon omenaviipale. Paista omenaviipaletta hetki, ripauta hiukan kanelia päälle ja kaada sitten jokaisen omenaviipaleen päälle lettutaikinaa. Kun taikina on hiukan hyytynyt, voit laittaa toisen omenaviipaleen letulle ennen kääntämistä. Paista toiseltakin puolelta kauniin ruskeaksi. Tarjoa letut hedelmäsoseen kanssa.

Vinkki: Erilaisia lettuja saat, kun käytät valmistuksessa erimakuisia Muksu hedelmäsoseita.