Joguttijäde
Alk. 5-6 kk
Pursota vuorotellen jogurttivalmistetta ja hedelmäsosetta kylmällä vedellä huuhdeltuihin jäätelömuotteihin, työnnä tikut paikalleen ja nosta muotit pakastimeen. Anna jäätelöiden jäätyä noin 3 tuntia tai yön yli. Ota muotit huoneenlämpöön noin 5 minuuttia ennen jäätelöiden tarjoamista. Irrota muoteista ja nosta tarjolle.
Voit valmistaa jäätelön myös kannellisessa pakastuksen kestävässä kulhossa. Kaada ainekset kerroksittain kulhoon ja nosta pakastimeen noin puoleksi tunniksi tai kunnes ainekset alkavat jäätyä. Sekoita hyvin ja jatka pakastusta. Sekoita pari kertaa pakastuksen aikana. Sekoitus pienentää kiteitä, joten jäätelöstä ei tule niin hileistä. Lusikoi jäätelöä annosmaljoihin ja tarjoa hedelmien tai marjojen kanssa.