luontaisesti gluteenittomat
8-10 kpl
1 pss (200 g) pakastettuja maissinjyviä
1 dl Muksu Maissi- tai Riisivelliä
1/2 dl Muksu Riisipuurojauhetta
2 rkl perunajauhoja
1/2 maustemitallista jauhettua pippuria
1/2 tl kuivattua rakuunaa
1 kananmuna
Kypsennä maissinjyvät pussin ohjeen mukaan suolattomassa vedessä. Survo maissinjyviä haarukalla hiukan pienemmiksi. Sekoita maissinjyvien joukkoon maissi- tai riisivelli, riisipuurojauhe, mausteet sekä lopuksi muna.
Sipaise mielellään pinnoitetun lettupannun syvennykset öljyllä ja kuumenna pannu. Nosta noin reilu ruokalusikallinen taikinaa joka syvennykseen ja paista pihvit melko miedolla lämmöllä kullanruskeiksi molemmilta puolilta.
Tarjoa maissipihvit lämpiminä porkkanaraasteen ja höyrytetyn parsakaalin kanssa.
Vinkki: Voit korvata osan maissista raastetulla kesäkurpitsalla. Isommalle muksulle taikinan joukkoon voi tarvittaessa lisätä jo pienen ripauksen suolaa.