Muksu lähtee ruokamatkalle lasten kanssa7.12.2006 Nutricia Muksu-uutuudet 1/2007 Uusi vuosi tuo aina uutta tullessaan, niin myös Muksulle. Nutricia Muksu-lastenruokien valikoima laajenee vihdoin aterioihin. Samalla täydennämme välipalatuotteidemme tarjontaa kahdella uudella jogurttivalmisteella. Muksu lähtee ruokamatkalle lasten kanssa Makujen mielenkiintoinen maailma aukeaa lapsella viimeistään puolen vuoden iässä. Tästä alkaa lapsen ruokamatka hienojakoisista soseruoista kohti aikuisten aterioita. Matkalla ruoka-aineiden kirjo laajenee ja ruoan rakenne karkeutuu. Kuhunkin ikävaiheeseen sopivat ruoat tarjoavat paitsi kasvun ja kehityksen eväitä myös tukevat lapsen syömään oppimista. Ruokamatkan tavoitteena on, että lapsi oppii syömään monipuolisesti ja säännöllisesti sekä nauttimaan ruoasta ja yhteisistä ruokahetkistä. Pidemmällä tähtäimellä varhaislapsuudessa opitut ruokailutottumukset heijastuvat hyvinvointiin vielä aikuisenakin. Uudet Muksu-ateriat monipuolistavat lastenruokien valikoimaa ja tuovat vaihtelua ruokapöytään. Ateriat on suunniteltu ravitsemuksellisesti tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi. Erityistä huomiota on kiinnitetty kasvisten monipuolisuuteen ja määrään sekä rasvan ja proteiinin laatuun. Valmistuksessa on käytetty vain parhaita lastenruokalaatuisia raaka-aineita, joiden laatu ja turvallisuus on tarkoin varmistettu. Monipuolisten raaka-aineiden joukossa on monia lastenruokahyllyssä uusia tuttavuuksia kuten mm. bataattia, kurpitsaa ja tonnikalaa. Lisäksi Muksu-ateriat valittiin äideillä ja lapsilla tehdyn makutestin voittajiksi (Research International 1960/2005). Hyvä maku on kenties ominaisuuksista tärkein, sillä vain syöty ruoka takaa riittävät eväät kasvuun. Muksu-aterioiden ostamista helpottavat ikävärin mukaiset alustat (alk. 4-6 kk= vaaleansininen, alk. 6 kk= keltainen, alk. 8 kk= vihreä, alk. 12 kk= oranssi), saman ikävärin toistuminen sekä ikäryhmän mukaisen lapsen kuva pakkauksissa ja kannessa oleva aterian kuvaus (punainen= liha-ateria, keltainen= kana/kalkkuna-ateria; vihreä= kasvisateria, sininen= kala-ateria). Myös lasipurkkien koot noudattelevat lapsen ikävaiheen tarpeita kasvaen ensilusikallisten 125 grammasta täysipainoisia aterioita syövän vuoden ikäisen lapsen 250 grammaan. Muksu-aterioita on saatavana valtakunnallisesti eri kokoryhmien vähittäismyymälöistä tammikuun 2007 alusta lähtien. UUTUUS- Muksu-ateriat: Etelän hedelmistä energiaa talven keskellä Suosittujen Muksu-jogurttivalmisteiden valikoima laajenee vuoden alussa mango-persikka- ja ananas-aprikoosi-jogurttivalmisteilla. Keltaiset etelän hedelmät ovat pidettyjä makuja hedelmäsoseissa, joten niitä on toivottu myös jogurttivalmisteisiin. Hienojakoisen rakenteensa ja lempeän makunsa vuoksi jogurttivalmisteet sopivat lapselle 5-6 kuukauden iästä lähtien. Alle vuoden ikäisille soveltuvissa maitoa tai jogurttia sisältävissä Muksu-lastenruoissa proteiini- ja rasvakoostumusta on muokattu vastaamaan äidinmaidonkorviketta ja siitä syystä tuotteet soveltuvat osaksi alle vuoden ikäisen lapsen ruokavaliota. Muksu-jogurttivalmisteet on pakattu ympäristöystävällisiin 215 g:n Tetra Brik-pakkauksiin. UUTUUS- Muksu-jogurttivalmisteet: Uutuustuotteiden kuvat löytyvät Nutricia Muksu -kuvapankista http://holvi.artstudio.fi/nutricia/ . Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Sinikka Saikkonen, puh. 010 680 8626, [email protected] Tuotepäällikkö Sirpa Nietoksela-Budanec, puh. 010 680 8608, [email protected] Markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin , puh. 010 680 8602, [email protected] Maksuton Nutricia Babyfood -asiakaspalvelu 24 h numerossa 0800-9-2438 www.www.www.www.www.nutriciababy.fi- tilaa samalla itsellesi Muksun e-kirje! Yhteystiedot: NUTRICIA Baby Oy, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki Nutricia on johtava kansainvälinen lastenruokien valmistaja, joka toimii yli 100 maassa. Lasten ravitsemuksen asiantuntemusta yrityksellä on jo vuodesta 1901. Yrityksen kantavana ajatuksena on tarjota pienelle ihmiselle ensimmäisestä ateriasta lähtien joka päivä maistuvaa, monipuolista ja ravitsemuksellisesti täysipainoista ruokaa hyvinvoinnin ja kasvun tueksi. Tuotteita kehitetään jatkuvasti niin ravitsemuksellisesti kuin maku- ja pakkausominaisuuksiltaankin vastaamaan viimeisintä tutkimustietoa ja nykyperheiden tarpeita. Hyvä lastenruoka syntyy tiedolla, taidolla ja tunteella.
|